top of page

Opel, Modellerinin Tamamına Elektrikli Seçenek Getiriyor.

Güncelleme tarihi: 23 Ağu 2023

Opel, 2024 yılında tüm modellerinin tamamına elektrikli seçenek getiriyor. Opel, Avrupa'da yalnızca elektrikli modelleri satmayı amaçlıyor.

Opel Astra elektrikli araç modeli.

Alman otomobil üreticisi Opel, elektrikli araçlara geçiş için planlarını açıkladı. Bu kapsamda, 2024 yılından itibaren opel, modellerinin tamamına elektrikli seçenek getiriyor. Opel, yeni Crossland modelini de elektrikli bir versiyonla tanıtarak, tamamen elektrikli, şarj edilebilir hibrit ve hidrojen yakıt hücresi çözümlerine yakında 48 V hibritleri de eklemeyi hedefliyor. Avrupa pazarında tamamen elektrikli araçların satışına ise 2028 yılında başlamayı amaçlıyor.


Elektrikli otomobillere geçiş sürecinde Opel, çalışmalarına hız veriyor ve elektrikli araçları ürün gamına yaymayı planlıyor. Ayrıca, kısa bir süre önce "Şimşek" logosunu da ekledi, bu da markanın çevreci ve elektrikli bir geleceğe olan taahhüdünü yansıtıyor.


Opel'in bu stratejisi, çevre dostu ve sürdürülebilir mobilite için önemli bir adım olarak nitelendirilebilir. Elektrikli araçların yaygınlaştırılmasıyla, Opel çevreye olan etkisini azaltmaya ve temiz enerji kaynaklarına geçişi teşvik etmeye yönelik önemli bir rol üstleniyor.


İlk Adım Opel Crossland


Opel'in yeni hamlesi, 2024 yılında tanıtılacak olan B-SUV segmentindeki temsilcisi Crossland ile başlayacak. Bu yeni nesil Crossland modeli yüzde 100 elektrikli olacak ve Opel'in tamamen elektrikli bir marka olma yolunda önemli bir adımı olacak.


Opel Crossland elektrikli araç görseli.

Opel CEO'su Florian Huettl, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Yeni Crossland ile elektrikli sürüş keyfini tüm ürün gamımızda sunarken, müşterilerimize modellerimizin her birinde emisyonsuz ulaşım seçeneği sunacağız." Bu ifadeler, Opel'in elektrikli araçlarla ilgili vizyonunu ve taahhüdünü vurguluyor. Marka, müşterilerine daha çevre dostu ve sürdürülebilir ulaşım seçenekleri sunarak çevresel etkisini azaltmayı hedefliyor.


Bu adım, Opel'in çevre bilincine sahip bir otomobil üreticisi olarak elektrikli araç pazarındaki rolünü güçlendireceği ve sürdürülebilir geleceğe doğru ilerleyeceği anlamına geliyor.

4 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page