top of page

18 Bin 300 Dolar Fiyatıyla Hozon Neta U Pro

Elektrikli araç piyasasına hızlı giriş yapan çinli Hozon firmasının, fiyatı ve özellikleriyle ses getiren Neta U modelinden haberimizde bahsetmiştir. Bu modelin bir üst özellikli modeli Neta U Pro'nun özellikleri neler, Türkiye'ye gelecek mi haberimizde.

2020 yılında ilk kez tanıtılan orta sınıf Çin yapımı bir elektrikli SUV olan Hozon Neta U Pro'nun 400, 500 ve 610 şeklinde 3 paketi bulunuyor. 2022 model yılı için bazı güncellemelerle karşımıza çıkmıştı.


2 kişi Hozon Neta U Pro aracı önünde duruyor.
Hozon Neta U Pro.

Neta U Pro, 81.57 kWh'lik bir batarya paketi ile donatılmıştır ve aracın 231 beygir gücünde tek bir elektrik motoru bulunmaktadır. NEDC test döngüsüne göre, Hozon Neta U Pro ile 3 paket sırasıyla kesintisiz 400km, 500km ve 611 km menzil yol almak mümkün. Çin'de daha uzun menzilli bir Hozon Neta U Pro versiyonu satın almak isterseniz en düşük vergisiz 18.300 ile 27.200 dolar bir fiyat ödemeniz gerekecek. Hozon Auto, Neta U Pro orta sınıf SUV modelini Çin'in Zhejiang bölgesindeki Tongxiang fabrikasında üretmektedir.


Mor bir Hozon Neta U Pro güneşin altında duruyor.
Hozon Neta U Pro.

Neta U pro'nun en uzun dingil mesafesi 2770mm uzunluğa sahip. Üçüncü nesil Snapdragon kokpit platformu öncülük ediyor. Horizon Quest 3 yüksek performanslı otomobil özellikli yapay zeka yongasında lider. Eşsiz bir araç içi FAPA (tam otomatik park asistanı) sistemi bulunuyor. Ayrıca 19 inç Michelin performans lastiği kullanıyor. L2.5+ adında akıllı sürüş özellikleriyle öne çıkıyor.


Gri bir Hozon Neta U Pro aracı duruyor.
Hozon Neta U Pro.

Neta U Pro'nun Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda yeni gelişme olmasa da fiyat ve performansı ile ses getiren firmanın yakın gelecekte gelme olasılığı mevcut.


Elektrikli araç sektörüyle alakalı son gelişmelerden ve kampanyalarımızdan haberdar olmak için sitemize hemen abone olun.

294 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page